IKT

Programmering, teknologi og matematikk

Da er det 1 dag til jeg skal gjennomføre aktivitetsuke med elever og eksterne samarbeidspartnere. Det er bestandig morsomt å ha denne uka, fordi det gir meg anledning til å lage en skolehverdag som blir annerledes. Elevene velger seg en aktivitet de er interessert i, de får innspill utenfra og ender opp med en uke som kan gi et stort løft.

Vi er nå så heldige at vi har startet med Google Apps For Education og i den anledning ble det naturlig å lage en Googe Site, der en kan informere om det som skjer underveis. Nå har jeg laget en kjapp greie der det foreløpig står informasjon om aktiviteter. Målet er at lærere, elever og samarbeidspartnere kan skrive inn underveis, så vi får et godt inntrykk av det som skjer.

Her er site: Teknologi, programmering og matematikk

Leave a Reply