Uncategorized

Time is of the essence

Idag har vi hatt gleden av å ha besøk av Ellef Fange Gjelstad fra Kikora. Vi har hatt en liten gjennomgang før vi skal ha fremføring på NKUL 2014. Kikora har sammen med TV2 skole samarbeidet om en pilot som de nå kaller Levende Matematikk og den skal vi være med å demonstrere. Det blir hektisk nå, men det blir også spennende. Kikora er et fantastisk bra verktøy og jeg skal etterhvert lage et innlegg der jeg tar for meg fordelene med Kikora. Fra før har jeg også hatt gleden av å bruke Mattemestern, og her skal jeg også prøve å få lagt inn om de erfaringer vi har gjort i klasserommet. 

Av og til er det for lite tid til å dele det man gjør som lærer, det skal jeg nå bli flinkere til å gjøre. Bilder skal jeg også få med så dette ikke bare blir kjedelige tekster å lese.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply